close
چت روم
آشپزی

آموزشی ها

روش پخت کیک اسفنجی

مواد لازم:


آردوشیروشكروروغن مایع

از هر كدام 1 لیوان

تخم مرغ

3 عدد

وانیل

4/1 قاشق چایخوری

بكینگ پور

1 قاشق مربا خوری

طرز تهیه:


ابتدا تمام تخم مرغ ها را با وانیل خوب میزنیم و بعد شكر را اضافه می كنیم و آنقدر می زنیم تا حجم مایع 2 برابر شود بعد روغن را اضافه می كنیم و 1 دقیقه می زنیم سپس نیمی از شیر را كه از قبل نیم گروم كرده ایم را اضافه كرده و كمی میزنیم و سپس نیمی از آرد را كه قبلاً با بكینگ پور 3 با الك كرده ایم و باز میزنیم وقتی خوب مخلوط شد بقیه شیر و بعد از كمی هم زدن مابقی آرد را اضافه می كنیم و به مدت 45 دقیقه در طبقه وسط فر با حرارت 175 درجه سانتی گراد قرار می دهیم



لینک ثابت

درباره : آشپزی ,
برچسب ها : کیک اسفنجی , انواع کیک , روش پخت کیک اسفنجی , چگونه کیک اسفنجی بپزیم , طرزتهیه ی کیک اسفنجی , کیک ,
بازدید : 40
[ پنجشنبه 26 دي 1392 ] [ 16:1 ] [ نویسنده : رضا ] | نظرات ()

آموزشی ها

روش پخت کیک گردویی

مواد اولیه :
 



 تخم‌ مرغ
 
 سه عدد
 



 كره
 
 دو قاشق سوپخوري
 



 روغن و ارده
 
 از هر کدام نصف پيمانه
 



 بيكينگ‌ پودر
 
 يك قاشق چايخوري
 


 شيره انگور و گردو خرد شده
 
 از هر کدام يك پيمانه
 




وانيل
 
1/4 قاشق چايخوري
 

 



آرد
 
دو پيمانه
 


طرز تهيه:
اصولا كيك گردويي از آن دست شيريني‌هاي مقوي مي‌باشد كه وقتي ميل كنيد، انرژي‌تان چند برابر مي‌شود و ممكن است زورتان آنقدر زياد شود كه با مشت به ديوار بكوبيد، حالا حساب كنيد كه كيك گردويي را با ارده و شيره انگور ميل كنيد. انرژي‌تان مي‌شود صد برابر، ديگر كسي جلودارتان نيست، بگذريم.
ابتدا تخم‌مرغ‌ها را خوب هم مي‌زنيم تا حجيم شوند. سپس روغن و كره نرم‌شده در محيط را به آن اضافه كرده و هم مي‌زنيم. بعد شيره انگور و ارده را افزوده و به هم زدن ادامه مي‌دهيم. نيمي از گردو و وانيل را ريخته و در انتها آرد و بيكينگ‌پودر را الك كرده و با مواد كاملا مخلوط مي‌كنيم و در قالب چرب‌شده ريخته و روي آن نيمي ديگر از گردوها را مي‌ريزيم و در فر از قبل گرم‌شده با دماي 170 درجه سانتي‌گراد به مدت 40 الي 45 دقيقه قرار مي‌دهيم



لینک ثابت

درباره : آشپزی ,
برچسب ها : کیک گردویی , طرز تهیه ی کیک گردویی , روش پخت کیک گردویی , چگونه کیک گردویی درست کنیم , پخت انواع کیک گردویی ,
بازدید : 39
[ پنجشنبه 26 دي 1392 ] [ 15:58 ] [ نویسنده : رضا ] | نظرات ()

آموزشی ها

روش پخت دونات شکلاتی

مواد لازم :
 

 شير گرم
 
 1 ليوان
 


 پنير خامه ای
 
2 قاشق غذاخوري



 شكر
 
 2/1 ليوان
 


 روغن مايع
 
 3/1 ليوان
 


 خميرمايه
 
1 قاشق غذاخوري



وانيل
 
2/1 قاشق چايخوري
 


نمك
 
كمي
 


آرد سفيد
 
3 ليوان
 


بيكينگ پودر
 
1 قاشق مرباخوري
 

 
 
مواد لازم برای تزئین روی دونات :
 

شکلات کاکائویی

 100 گرم
 


 شکلات شیری
 
 50 گرم
 


 ترافل
 
 به مقدار لازم
 


 پودر گردو یا پسته
 
 به مقدار لازم
 


طرز تهيه:


1. آرد و بيكينگ پودر را با هم الك كرده كنار بگذاريد.


2. بقيه مواد را در مخلوط كن ريخته با هم خوب مخلوط كنيد.


3. مواد را در ظرف سرداري به مدت 1 ساعت در جاي گرمي قرار دهيد تا حجم آن تقريبا دو برابر شود.


4. مخلوط آرد و بيكينگ پودر را به مواد اضافه كرده با دست ورز دهيد سپس مواد را در ظرف سرداري به مدت 2 ساعت در جاي گرمي قرار دهيد تا حجم مواد زياد شود.


5. خمير را با وردنه باز كرده ،قالب بزنيد سپس دونات ها را در سيني فري كه از قبل چرب كرده و كاغذ روغني انداخته ايد با فاصله از هم بگذاريد.


6. روي دونات ها با برس كمي شير مايع بكشيد.


7. سيني را در فري كه از قبل گرم كرده ايد قرار دهيد تا دونات ها با حرارت 170 درجه سانتيگراد و به مدت 5 تا 7 دقيقه بپزند. روي دونات هاي بايد طلايي رنگ شود.


8. روي دونات ها را مي توانيد با شكلات تخته اي ذوب شده تزئين كنيد.



لینک ثابت

درباره : آشپزی ,
برچسب ها : دونات ,
بازدید : 57
[ پنجشنبه 26 دي 1392 ] [ 15:54 ] [ نویسنده : رضا ] | نظرات ()

آموزشی ها

روش پخت کلوچه دارچینی:

مواد لازم :

کرم تارتار ۲ قاشق مرباخوری
آرد دو و سه چهارم پیمانه
جوش شیرین یک قاشق مرباخوری
شکر یک و نیم پیمانه
کره نرم ۲۲۶ گرم
تخم مرغ ۲عدد
دارچین ۲ قاشق مرباخوری
شکر نصف پیمانه


طرز تهیه کلوچه دارچینی:


آرد، کرم تارتار و جوش شیرین را باهم مخلوط کنید.


کره و شکر را هم بزنید، سپس تخم مرغ ها را اضافه کنید.


مواد خشک را با مواد تر مخلوط کنید.


در ظرف دیگری دارچین و نصف پیمانه شکر را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.


خمیر را به شکل و اندازه گردو دربیاورید در مخلوط شکر و دارچین بغلتانید و با فاصله در سینی فر قرار دهید.


کلوچه ها را به مدت ۱۲ دقیقه در حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد بپزید.



لینک ثابت

درباره : آشپزی ,
برچسب ها : کلوچه ,
بازدید : 41
[ پنجشنبه 26 دي 1392 ] [ 15:50 ] [ نویسنده : رضا ] | نظرات ()



غذایی برای بیماران مبتلا به التهاب مفاصل

 

مواد لازم برای 6 نفر
5/1 كیلو     سیب زمینی
3 بوته     تره فرنگی خرد شده
4 قاشق غذاخوری     روغن زیتون
3 عدد     پیاز خرد شده
1 بوته كوچك     كرفس خرد شده
2 عدد     سیب زرد بزرگ
50 گرم     آرد یا نشاسته سیب زمینی
2 لیوان سرخالی (450 میلی لیتر)     شیر پاستوریزه
75 گرم ( در آسیاب نرم شود)        مغز تخمه كدو
1 قاشق غذاخوری      كنجد
به مقدار لازم     نمك و فلفل سیاه

طرز تهیه:
از قبل فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت كنید. سیب زمینی ها را خوب تمیز كرده و به تكه های نازك ببرید. اگر در مورد تكه كردن سیب زمینی ها مشكل دارید همه آنها را بپزید. بعد از این كه به طور كامل خنك شد آنها را خرد كنید.
سیب زمینی ها را همراه با تره فرنگی بخارپز كنید.
سپس ظرف مخصوص فر را كمی، چرب كنید. نصف سیب زمینی ها را در آن ظرف بچینید و تمام تره فرنگی را به صورت یك لایه روی آن بریزید.
پوست سیب ها را بكنید و هسته آن را درآورده و به صورت مكعبی شكل خرد كنید.
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون در تابه بریزید و به آرامی پیازها، كرفس و سیب ها را تفت دهید تا زمانی كه پیاز و كرفس نرم شود.
همچنین می توانید نشاسته ذرت را اضافه كرده و خوب مخلوط كنید . سپس شیر را به تدریج اضافه كنید و پخت را ادامه دهید تا این كه سس اندكی غلیظ شود. با قاشق این سس را روی سیب زمینی و تره فرنگی ها بریزید. سپس با باقی مانده ی تكه های سیب زمینی روی آنرا بپوشانید.
روغن زیتون را با برس روی سیب زمینی ها بمالید. ادویه ها( نمك و فلفل) را پاشیده و سپس روی آن پودر تخمه كدو تنبل( 1 قاشق) و كنجد را بپاشید.
مدت پخت غذا 20 تا 30 دقیقه است. زمانی كه سیب زمینی هایی كه در روی غذا است قهوه ای شد، غذا آماده ی خوردن است.

نكات تغذیه ای :
آرتریت به التهاب مفاصل گفته می شود كه با درد مفصل و خشكی آن مشخص می شود.
اسیدهای چرب اُمگا- 3 كه در ماهی و دانه های خوراكی مثل بذرِكتان، گندم و لوبیای سویا وجود دارد، التهاب مفاصل را كاهش می دهند. اسیدهای چرب تك اشباعی (MUFA ) نیز مانند اسیدهای چرب اُمگا-3 عمل می كنند كه در بیشتر سبزیجات و روغن زیتون ( اولین روغنی كه در نواحی مدیترانه استفاده شد) یافت می شوند.
در تهیه این غذا از دانه های خوراكی مثل كنجد و تخمه كدو ؛ از انواع سبزیجات مانند سیب زمینی، تره فرنگی، پیاز و كرفس و همچنین از روغن زیتون استفاده شده است كه همگی برای كاهش درد آرتریت یا التهاب مفاصل مفید هستند.


لینک ثابت

درباره : آشپزی ,
برچسب ها : غذای بیماران ,
بازدید : 33
[ پنجشنبه 26 دي 1392 ] [ 14:38 ] [ نویسنده : رضا ] | نظرات ()

مواد مورد نیاز برای تهیه قیمه نثار:


گوشت مغز ران گوسفندی : 500 گرم

برنج : 6 پیمانه

زرشک : 2 قاشق غذاخوری

شکر : 1 قاشق‏ غذاخوری

پیاز داغ : 2 قاشق‏ غذاخوری

رب گوجه ‏فرنگی : 1 قاشق‏ غذاخوری

خلال پرتقال شیرین شده  : 1 قاشق‏ غذاخوری

خلال بادام : 1 قاشق ‏غذاخوری

خلال پسته  : 1 قاشق‏ غذاخوری

گلاب  : 1 قاشق‏ غذاخوری

دارچین، هل، زیره  : 1 قاشق‏ غذاخوری

کره  :  100 گرم

زعفران آب گرفته غلیظ  : 1 قاشق‏ غذاخوری

نمک، فلفل، زردچوبه  : به میزان لازم

 

طرز تهیه قیمه نثار

 

 

 

دستور پخت قیمه نثار:



برنج را از قبل خیس کرده و دم کنید.

گوشت را به صورت قیمه ‏ای خرد کنید و با پیاز داغ، رب گوجه فرنگی، فلفل سیاه، زردچوبه و کمی روغن تفت دهید.

مواد فوق را با 2 پیمانه آب روی حرارت قرار دهید و حدود یک ساعت بعد، نیمی از خلال بادام خیس خورده را به گوشت اضافه کنید تا گوشت کاملاً مغز پخت شود.

بقیه ی خلال بادام خیس خورده را در کمی کره تفت دهید.

خلال پسته را نیز در گلاب خیس کنید، سپس در کمی کره تفت دهید.

زرشک شسته و خیس خورده را با کمی کره تفت دهید شکر را روی آن بریزید و شعله را خاموش کنید.

یک پیمانه از برنج را که دم کشیده است با زعفران ترکیب نموده و برنج زعفرانی را آماده کنید.

تزیین:

برنج گرم را داخل قالب میان تهی، مخصوص ژله بریزید و با قاشق خوب فشار دهید تا برنج به فرم قالب در آید.

سپس آن را در دیس برگردانید.

در قسمت میان تهی، قیمه پخته به همراه خلال بادام را بریزید و روی آن را با نوارهای برنج زعفرانی، زرشک، خلال پسته، خلال بادام و خلال پرتقال شیرین شده تزیین کنید.روی همه ی مواد آماده شده از ادویه ذکر شده بپاشید و از طعم و ظاهر خوب آن لذت ببرید.

 



لینک ثابت

درباره : آشپزی ,
برچسب ها : قیمه نثار" , طرزتهیه ی قیمه نثار'' , چگونه قیمه نثار درست کنیم'' , آموزش پخت قیمه نثار'' ,
بازدید : 15
[ چهارشنبه 25 دي 1392 ] [ 20:27 ] [ نویسنده : رضا ] | نظرات ()

مواد لازم:


-یک بسته پاستای فنری شکل
-
۲۰۰گرم لوبیا سبز
-
۸تا ۱۰ ورق کالباس
-
۱۰عدد پیازچه
-
۳۰۰گرم گوجه فرنگی ریز (گیلاسی)
-
۳۰۰گرم نخود
-
شش قاشق غذاخوری آب گوجه فرنگی
-
دو قاشق غذاخوری سرکه
-
یک قاشق چای خوری پودر زیره
-
یک قاشق چای خوری پودر گشنیز
-
دو قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد شده
-
نمک و فلفل سیاه 


 
دستور پخت ماکارونی با لوبیا:


در یک ظرف آب جوش و نمک پاستا را ریخته تا کاملاً بپزد سپس آبکشی کرده و بگذارید تا آب آن کاملاً برود. لوبیا سبزها را در ظرف آب ریخته و بگذارید به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه بپزند تا نرم شوند سپس آنها را آبکشی کنید و در جایی گرم نگه دارید.
کالباس های بیکن دودی را به مدت دو تا سه دقیقه تفت دهید سپس به قطعات کوچک برش دهید و به لوبیا ها اضافه کنید.
پیازچه ها را خرد کنید و در یک ظرف ریخته سپس گوجه های گیلاسی را از وسط نصف کنید و به همراه نخود به پیازچه ها اضافه کنید. در یک ظرف جداگانه آب گوجه فرنگی با سرکه و ادویه و گشنیز تازه را مخلوط کرده و به مخلوط پیازچه ها، گوجه و نخود اضافه کنید.
سپس همه مواد را با یکدیگر مخلوط کرده و به پاستا اضافه کرده و لوبیاسبز پخته شده و کالباس بیکن دودی را نیز به آنها اضافه کنید و با یکدیگر مخلوط کنید. دقت کنید این سالاد می تواند به هر دو صورت سرد و گرم سرو شود.

 



لینک ثابت

درباره : آشپزی ,
برچسب ها : ماکارونی , ماکارونی بالوبیا , چگونه ماکارونی رابالوبیا درست کنیم , طرزتهیه ی ماکارونی بالوبیا , لوبیا ماکارونی , لوبیا , انواع ماکارونی , دستور پخت لوبیا باماکارونی ,
بازدید : 30
[ چهارشنبه 25 دي 1392 ] [ 17:19 ] [ نویسنده : رضا ] | نظرات ()

مواد لازمبرای تهیه ماهی قزل الا:

ماهی قزل آلا=به تعداد نفرات
روغن زیتون=2 قاشق غذا خوری
مرزه خرد شده =3 قاشق غذا خوری
سیر= 3 حبه
پودر زنجبیل=یک دوم قاشق چای خوری
پوست رنده شده لیمو ترش=یک عدد
نمک ، فلفل و آب لیمو= به مقدار لازم

طرز تهیه ماهی قزل الا:


ماهی ها را پس از تمیز کردن به طور کامل شستشو دهید. در روی شکم ماهی به طور طولی شکاف ایجاد کنید. پس از خالی کردن شکم ماهی آن را به طور کامل شستشو داده و آب آن را تخلیه کنید.

سپس به طور عرضی و مورب با یک چاقوی تیز در روی ماهی چند شکاف ایجاد کنید. سپس در ظرفی روغن زیتون، مرزه، سیر، زنجبیل، نمک ، فلفل، پوست لیمو و مقداری آب لیمو ریخته و به طور کامل مخلوط کنید. مواد آماده شده را روی ماهی بریزید و به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید.

پس از گذشت نیم ساعت ماهی را روی کاغذ آلومینیوم گذاشته و در فر 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.

در صورت تمایل و برای پخت بهتر ماهی می توانید روی آن را با یک ورق کاغذ آلومینیوم بپوشایند و بعد از پخت ماهی، کاغذ آلومینیوم را برداشته و با حرارت قسمت بالای فر( گریل ) آن را به صورت برشته درآورید.

مدت زمان پخت ماهی به اندازه آن بستگی دارد. به طور معمول یک عدد ماهی قزل آلای متوسط به مدت 25-20 دقیقه آماده می شود.



لینک ثابت

درباره : آشپزی ,
برچسب ها : ماهی , ماهی قزل آلا , دستورپخت ماهی با سس مرزه , طرزتهیه ی ماهی قزل آلا باسس مرزه , دستور پخت انواع ماهی , ماهی گیری , کباب ماهی قزل آلا ی رنگین کمان , ماهی رنگین کمان ,
بازدید : 34
[ چهارشنبه 25 دي 1392 ] [ 17:15 ] [ نویسنده : رضا ] | نظرات ()

اسفناج پخته 300 گرم
 پیاز 1 عدد کوچک
 تخم مرغ 2 عدد
 نمک ، فلفل و زرد چوبه به مقدار کافی 
روغن 100گرم

طرز تهیه :

 

در یک ظرف گود اسفناج پخته شده را خوب له میکنیم و بعد پیاز کوچک رنده میکنیم و تخم مرغ را اضافه میکنیم و با مقداری نمک و فلفل و زرد چوبه خوب هم میزنیم. روغن را در ماهیتابه داغ کرده و مواد کوکو را داخل آن می ریزیم و با پشت قاشق مواد را صاف می کنیم . بعد که یک طرف کوکو سرخ شد کوکو را به صورت دلخواه برش داده و برگردانده و طرف دیگر را نیز سرخ می کنیم تا کوکو آماده شود .



لینک ثابت

درباره : آشپزی ,
برچسب ها : کوکوی اسفناج" , کوکو , انواع کوکو , طرزتهیه ی کوکوی اسفناج , اسفناج , دستورپخت کوکوی اسفناج , پیاز , کوکوی تخم مرغ , فلفل ,
بازدید : 31
[ چهارشنبه 25 دي 1392 ] [ 17:13 ] [ نویسنده : رضا ] | نظرات ()

مواد لا زم ( براي 4 نفر)

آرد برنج 500 گرم
پودر شکر 200 گرم
روغن 250 گرم
گلا ب 2/1 پيمانه
تخم مرغ کوچک 2 عدد


طرز تهیه


شکر و روغن و زرده هاي تخم مرغ را با هم خوب مخلوط مي کنيم تا زمانيکه يکدست شوند. سفيده هاي آنرا جدا در ظرفي مي زنيم تا سفت شوند. سپس گلا ب و آرد و سفيده هاي زده شده را هم به مايه اضافه مي کنيم و خوب بهم مي زنيم . اين مايه را در ظرفي پلاستيکي مي ريزيم وبراي 24 ساعت در يخچا ل قرار مي دهيم . سپس خمير را در يک ظرف مسطح نچسب به قطر نيم سانتي متر پهن مي کنيم و با چاقوي شيريني پزي آنرا به تکه هاي کوچک مي بريم و مي گذاريم در فر با دماي 300 درجه فارنهايت براي 5 تا 20 دقيقه بپزد . رنگ آن نبايد زياد تغيير کند.



لینک ثابت

درباره : آشپزی ,
برچسب ها : نان برنجی" , نان" , طرزتهیه ی نان برنجی , دستور پخت نان برنجی , چگونه نان برنجی تهیه کنیم ,
بازدید : 31
[ چهارشنبه 25 دي 1392 ] [ 17:11 ] [ نویسنده : رضا ] | نظرات ()

مواد لازم:
آرد سفيد : 120 گرم
آرد ذرت  : 30 گرم
آب‌جوش : دو قاشق غذاخوري
شكر : 150 گرم
تخم‌مرغ : شش عدد
وانيل : نصف قاشق چايخوري
بيكينگ‌پودر : يك قاشق چايخوري


طرز تهيه:
زرده و سفيده تخم‌مرغ‌ها را جدا كرده و هم مي‌‌زنيم به زرده، شكر و وانيل اضافه مي‌‌كنيم تا كرم رنگ شود، بعد آب جوش را اضافه كرده هم مي‌‌زنيم در اين هنگام سفيده زده شده را افزوده و آرام مي‌‌زنيم. آرد و بيكينگ‌پودر را مخلوط كرده و به مواد اضافه مي‌‌كنيم و آرام با همزن مي‌‌زنيم.
فر را با حرارت180 درجه سانتي‌گراد گرم كرده، قالبي را كه كف آن كاغذ پهن كرده‌ايم آماده مي‌‌كنيم. (قالب به شكل مربع يا مستطيل باشد و مواد كيك بايد به اندازه يك سانتي‌متر قالب را پر كند) مواد را در قالب ريخته و به مدت 15 دقيقه در فر مي‌‌گذاريم تا بپزد توجه داشته باشيد كيك خشك نشود. بعد كيك را از فر خارج و آن را از طول لوله مي‌‌كنيم (مي‌‌توانيد از پارچه نمدار براي لوله كردن كيك استفاده كنيد) و مي‌‌گذاريم تا خنك شود. بعد خامه زده‌شده را روي كيك ريخته و صاف كرده و آن را باز لوله مي‌‌كنيم. بعد روي رولت را با خامه و توت‌فرنگي تزئين مي‌‌كنيم.براي تهيه خامه زده شده، 200 گرم خامه ساده را با دو قاشق پودر شكر و 200 گرم خامه قنادي هم مي‌‌زنيم تا فرم بگيرد.



لینک ثابت

درباره : آشپزی ,
برچسب ها : رولت خامه ی ای با توت فرنگی" , رولت خامه ای" , توت فرنگی" , طرز تهیه ی رولت خامه ای با توت فرنگی" , رولت" , انواع رولت خامه ای" , خامه" , چگونه رولت خامه ای درست کنیم" ,
بازدید : 53
[ چهارشنبه 25 دي 1392 ] [ 16:58 ] [ نویسنده : رضا ] | نظرات ()


.: Weblog Themes By BlackSkin :.