close
چت روم
درست کردن مربا با پوست پرتقال

مواد لازم برای درست کردن مربای پوست پرتقال:


  پوست پرتقال شش عدد

  شكر 500 گرم

  آبليمو يك قاشق مرباخوري

  مغز هل يك قاشق چايخوري

 

 

طرز تهیه مربای پوست پرتقال

لطفا طرز تهيه این مربا را به دقت انجام دهيد تا مرباي خوشمزه و شيريني داشته باشيد. پرتقال را همانند سيب پوست‌گرفته و به مدت نيم ساعت در آب سرد بگذاريد تا بتوانيد به راحتي قسمت سفيد آن را با چاقو جدا كنيد. سپس به شكل گل رز بپيچيد و براي محكم شدن يك خلال دندان را از وسط آن رد كنيد. سه بار در آب جوش بجوشانيد تا تلخي آن گرفته شود

گل‌ها، شكر و مغز هل را با دو ليوان آب بجوشانيد وقتي مقدار آب تا روي گل‌ها رسيد آبليمو را اضافه كرده و از روي حرارت برداريد تا سرد شود

 

 




برچسب ها : روس تهیه ی مربا" , مربا " , مربای پرتقال" , آموزش پخت مربای پرتقال" , آموزش آشپزی انواع مربا " , انواع مربا" ,
بازدید : 43
[ چهارشنبه 25 دي 1392 ] [ 14:26 ] [ نویسنده : رضا ] | نظرات ()
نظر بدهید
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی


.: Weblog Themes By BlackSkin :.