close
چت روم
پخت کیک گردویی

مواد لازم :
شیر : ۱ پیمانه
بیکینگ پودر : ۱/۲-۲ قاشق چایخوری
آرد الک شده : ۱/۴-۲ پیمانه
وانیل شکری یا رنده پوست پرتقال : دوقاشق چایخوری
تخم مرغ : ۶ عدد
کره : ۱ پیمانه
شکر : ۲/۳-۱ پیمانه
گردوی خرد شده :  ۱/2پیمانه
طرز تهیه کیک گردویی :
فر را روی حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن نمایید . شکر و کره را با همزن برقی بزنید تا سفید رنگ شوند . زرده و سفیدة تخم مرغ را جدا کرده . زرده های تخم مرغ را با فاصله به کره و شکر اضافه نمائید و مخلوط کنید . وانیل شکری یا اسانس مورد نظر را هم اضافه نمائید با همن بزنید تا کرم رنگ شود . آرد و بیکینگ پودر را الک کرده به همراه شیر به تدریج به مایه فوق الذکر اضافه نمائید. سفیده را با همزن برقی بزنید تا حدی که سفت شده و جای پره های همزن روی آن بماند ووقتی ظرف را بر می گردانید از ظرف نریزد . سفیده را نیز به مایه فوقا الذکر اضافه نموده و به آرامی با لیسک مخلوط کنید , سپس گردو خرد شده را به مایه اضافه کنید و مخلوط نمائید . یک قالب چهار گوش مربع شکل را انتخاب نموده کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید , کاغذ روغنی را با روغن مایع چرب کنید مایه آماده را در قالب بریزید سپس در طبقه وسط فر به مدت ۴۰ الی ۴۵ دقیقه قرار دهید تا پخته شود . از فر بیرون آورده , کیک را بعد از خنک شدن با رویه مرنگ تزئین کنید .




برچسب ها : آموزش پخت انواع کیک" , کیک گردویی" , طرز تهیه ی کیک گردویی " , چگونه کیک گردویی بپزیم" , روش پخت کیک گردویی" , کیک گردو " , انواع کیک" , گردو" , کیک" , کیک موز وگردو" , موز" , تهیه ی کیک موز وگردو" ,
بازدید : 23
[ چهارشنبه 25 دي 1392 ] [ 15:32 ] [ نویسنده : رضا ] | نظرات ()
نظر بدهید
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی


.: Weblog Themes By BlackSkin :.