close
چت روم
مربای نارنج

مواد لازم:
نارنج : 20عدد
شکر : 2/5 کیلو گرم
کمی زعفران
وانیل : 2 قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
ابتدا نارنج ها را شسته و با رنده ریز پوست ان را رنده کرده تا به سفیدی نارنج برسیم بعد نارنجها را از وسط نصف کرده تخم ان را دراورده و کمی فشار داده تا اب اضافی ان گرفته شود بعد نارنجها را به مدت ده روز در اب گذاشته بطوری که روی ان اب باشه و هر روز یک در میان اب ان را عوض کرده تا تلخی نارنج برود بعد از ده روز اب ان را خالی کرده و دوبار هر دفعه به مدت ده دقیقه میجوشانیم بعد در قابلمه دیگر اب و شکر را گذاشته تا قوام بیاید سپس نارنج ها را ریخته به مدت ده دقیقه که پخت زعفران که از قبل دم کردیم با وانیل اصافه میکنیم و باز به مدت 20دقیقه تا اندازهای که مربت جا بیفته و سپس مربای ما اماده است




برچسب ها : مربای نارنج" , طرزتهیه یمربای نارنج" , تهیه ی انواع مربا" , چگونه مربای نارنج درست کنیم" , نارنج" , مربا" , پخت مربا" , تهیه ی مربا" ,
بازدید : 23
[ چهارشنبه 25 دي 1392 ] [ 15:46 ] [ نویسنده : رضا ] | نظرات ()
نظر بدهید
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی


.: Weblog Themes By BlackSkin :.