close
چت روم
کیک فندقی

مواد لازم:
 کره نرم شده ۲۵۰ گرم
 شکر ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
فندق چرخ کرده ۲۵۰ گرم
آرد ۲۵۰ گرم
 وانیل ۱ قاشق غذاخوری
 بکینگ پودر ۳ قاشق غذاخوری
 آب انگور ۲ قاشق غذاخوری
 پودر قند ۴ قاشق غذاخوری
 کره برای چرب کردن قالب


 طرز تهیه :
 اول قالب را چرب کنید.
فر را تا ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید.کره را با شکر و وانیل بزنید تا کف کند.تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید. بعد از هر تخم مرغ، مواد را یک دقیقه با همزن برقی هم بزنید.فندق را مخلوط کنید، آرد و بکینگ پودر را با هم الک کنید و به تدریج با مایه مخلوط کنید.آب انگور را اضافه کنید.خمیر را در قالب بریزید و به مدت یک ساعت و ۱۰ دقیقه در طبقه ی دوم فر از پایین قرار دهید.وقتی کیک سرد شد، پودر قند را روی آن الک کنید.کیک را در ظرف بگذارید و آن را برش بزنید.




برچسب ها : کیک فندقی" , آموزش پخت کیک فندقی" , انواع کیک" , طرزتهیه ی کیک فندقی" , کیک" , فندق" , پخت انواع کیک" , چگونه کیک فندقی بپزیم" , روش پخت کیک فندقی" ,
بازدید : 24
[ چهارشنبه 25 دي 1392 ] [ 16:34 ] [ نویسنده : رضا ] | نظرات ()
نظر بدهید
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی


.: Weblog Themes By BlackSkin :.