close
چت روم
خورش گوجه سبز

مواد لازم:
 گوشت خورشی : ۵۰۰گرم 
 نعنا و جعفری : یک کیلو 
 گوجه سبز  :نیم کیلو 
 پیاز درشت  :یک عدد 
 روغن مایع  :۱۵۰ میلی لیتر


طرز تهیه:
گوشت را خرد کرده و بشویید و پیاز را به صورت خلالی خرد کنید. در یک قابلمه مناسب ۲ قاشق روغن بریزید و داغ کنید. پیاز را در روغن سرخ کنید تا طلایی شود. 
گوشت را اضافه کنید و تفت دهید. ۳ تا ۴ لیوان آب افزوده، خورش را روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار داده، صبر کنید تا گوشت، خوب نیم پز شود.
نعنا و جعفری را با باقیمانده روغن سرخ کنید و پس از نیم پز شدن گوشت به خورش اضافه کنید. دقت کنید اگر نعنا و جعفری را از همان ابتدا به خورش اضافه کنید کمی تلخ می شود.
گوجه سبزها را نیز شسته و به خورش اضافه کنید. صبر کنید تا خورش کم کم پخته شود و کاملا جا بیفتد. اگر گوجه ها به اندازه کافی ترش نباشند می توانید یک قاشق سوپ خوری آبلیمو به خورش بیفزایید.
اگر خورش گوجه سبز را دوست دارید راه هایی وجود دارد که این خورش را در فصول دیگر سال نیز که گوجه سبز نیست تهیه کنید.
یکی از این روش ها فریزکردن گوجه سبز و نگهداری از آن به صورت یخ زده است. البته در این صورت باید گوجه سبز را دیرتر به خورش اضافه کنید. چون پس از یخ زدن زودتر می پزد و ممکن است له شود.
روش دیگر برای نگهداری از گوجه سبز برای مدت طولانی قراردادن آن در آب نمک است. گوجه سبزهایی که به این صورت نگهداری می شوند مقداری نمک جذب می کنند، بنابراین باید نمک کمتری به خورش بزنید و یا مقدار نمک را در آخر طبخ اندازه کنید.




برچسب ها : خورش گوجه سبز" , گوجه سبز" , گوجه" , جنبش سبز" , خورشت" , خورشت گوجه" ,
بازدید : 19
[ چهارشنبه 25 دي 1392 ] [ 16:44 ] [ نویسنده : رضا ] | نظرات ()
نظر بدهید
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی


.: Weblog Themes By BlackSkin :.