close
چت روم
پخت نان برنجی

مواد لا زم ( براي 4 نفر)

آرد برنج 500 گرم
پودر شکر 200 گرم
روغن 250 گرم
گلا ب 2/1 پيمانه
تخم مرغ کوچک 2 عدد


طرز تهیه


شکر و روغن و زرده هاي تخم مرغ را با هم خوب مخلوط مي کنيم تا زمانيکه يکدست شوند. سفيده هاي آنرا جدا در ظرفي مي زنيم تا سفت شوند. سپس گلا ب و آرد و سفيده هاي زده شده را هم به مايه اضافه مي کنيم و خوب بهم مي زنيم . اين مايه را در ظرفي پلاستيکي مي ريزيم وبراي 24 ساعت در يخچا ل قرار مي دهيم . سپس خمير را در يک ظرف مسطح نچسب به قطر نيم سانتي متر پهن مي کنيم و با چاقوي شيريني پزي آنرا به تکه هاي کوچک مي بريم و مي گذاريم در فر با دماي 300 درجه فارنهايت براي 5 تا 20 دقيقه بپزد . رنگ آن نبايد زياد تغيير کند.




درباره : آشپزی ,
برچسب ها : نان برنجی" , نان" , طرزتهیه ی نان برنجی , دستور پخت نان برنجی , چگونه نان برنجی تهیه کنیم ,
بازدید : 26
[ چهارشنبه 25 دي 1392 ] [ 17:11 ] [ نویسنده : رضا ] | نظرات ()
مطالب متفرقه
نظر بدهید
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی


.: Weblog Themes By BlackSkin :.