close
چت روم
تهیه ی ماهی قزل آلاباسس مرزه

مواد لازمبرای تهیه ماهی قزل الا:

ماهی قزل آلا=به تعداد نفرات
روغن زیتون=2 قاشق غذا خوری
مرزه خرد شده =3 قاشق غذا خوری
سیر= 3 حبه
پودر زنجبیل=یک دوم قاشق چای خوری
پوست رنده شده لیمو ترش=یک عدد
نمک ، فلفل و آب لیمو= به مقدار لازم

طرز تهیه ماهی قزل الا:


ماهی ها را پس از تمیز کردن به طور کامل شستشو دهید. در روی شکم ماهی به طور طولی شکاف ایجاد کنید. پس از خالی کردن شکم ماهی آن را به طور کامل شستشو داده و آب آن را تخلیه کنید.

سپس به طور عرضی و مورب با یک چاقوی تیز در روی ماهی چند شکاف ایجاد کنید. سپس در ظرفی روغن زیتون، مرزه، سیر، زنجبیل، نمک ، فلفل، پوست لیمو و مقداری آب لیمو ریخته و به طور کامل مخلوط کنید. مواد آماده شده را روی ماهی بریزید و به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید.

پس از گذشت نیم ساعت ماهی را روی کاغذ آلومینیوم گذاشته و در فر 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.

در صورت تمایل و برای پخت بهتر ماهی می توانید روی آن را با یک ورق کاغذ آلومینیوم بپوشایند و بعد از پخت ماهی، کاغذ آلومینیوم را برداشته و با حرارت قسمت بالای فر( گریل ) آن را به صورت برشته درآورید.

مدت زمان پخت ماهی به اندازه آن بستگی دارد. به طور معمول یک عدد ماهی قزل آلای متوسط به مدت 25-20 دقیقه آماده می شود.




درباره : آشپزی ,
برچسب ها : ماهی , ماهی قزل آلا , دستورپخت ماهی با سس مرزه , طرزتهیه ی ماهی قزل آلا باسس مرزه , دستور پخت انواع ماهی , ماهی گیری , کباب ماهی قزل آلا ی رنگین کمان , ماهی رنگین کمان ,
بازدید : 29
[ چهارشنبه 25 دي 1392 ] [ 17:15 ] [ نویسنده : رضا ] | نظرات ()
مطالب متفرقه
نظر بدهید
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی


.: Weblog Themes By BlackSkin :.