close
چت روم
نان هندی

نان هندي

 

مواد لازم:

* خمير مايه- يک و يک دوم قاشق مرباخوري.

* شکر- يک و يک دوم قاشق مرباخوري.

* آب ولرم- يک ليوان.

* نمک- يک قاشق مرباخوري.

* آرد- ۳ ليوان.

* کره آب شده- ۶ قاشق غذاخوري.

* ماست- ۳ قاشق غذاخوري.

طرز تهيه:

* خمير مايه و شکر را در آب ولرم مخلوط کنيد و بگذاريد به مدت ۱۰ دقيقه بماند.

* ابتدا نمک و آرد، سپس کره و ماست را به مايه اضافه کنيد تا به شکل خمير دربيايد.

* خمير را ورز دهيد تا نرم شود.

* خمير به دست آمده را به مدت ۹۰ دقيقه در ظرف چرب قرار دهيد و روي آن را بپوشانيد تا خمير ور بيايد.

* سپس مجددا خمير را به مدت ۱۰ دقيقه ورز دهيد.

* خمير را به ۸ توپ کوچک تقسيم کنيد و با استفاده از وردنه باز کنيد و هر دو طرف را با کره چرب کرده و در ماهي تابه قرار دهيد تا هر دو طرف طلايي شود.




برچسب ها : نان هندی ,
بازدید : 18
[ پنجشنبه 26 دي 1392 ] [ 14:41 ] [ نویسنده : رضا ] | نظرات ()
نظر بدهید
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی


.: Weblog Themes By BlackSkin :.