close
چت روم
کلوچه ی دارچینی

آموزشی ها

روش پخت کلوچه دارچینی:

مواد لازم :

کرم تارتار ۲ قاشق مرباخوری
آرد دو و سه چهارم پیمانه
جوش شیرین یک قاشق مرباخوری
شکر یک و نیم پیمانه
کره نرم ۲۲۶ گرم
تخم مرغ ۲عدد
دارچین ۲ قاشق مرباخوری
شکر نصف پیمانه


طرز تهیه کلوچه دارچینی:


آرد، کرم تارتار و جوش شیرین را باهم مخلوط کنید.


کره و شکر را هم بزنید، سپس تخم مرغ ها را اضافه کنید.


مواد خشک را با مواد تر مخلوط کنید.


در ظرف دیگری دارچین و نصف پیمانه شکر را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.


خمیر را به شکل و اندازه گردو دربیاورید در مخلوط شکر و دارچین بغلتانید و با فاصله در سینی فر قرار دهید.


کلوچه ها را به مدت ۱۲ دقیقه در حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد بپزید.




درباره : آشپزی ,
برچسب ها : کلوچه ,
بازدید : 41
[ پنجشنبه 26 دي 1392 ] [ 15:50 ] [ نویسنده : رضا ] | نظرات ()
مطالب متفرقه
نظر بدهید
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی


.: Weblog Themes By BlackSkin :.