close
چت روم
کیک گردویی

آموزشی ها

روش پخت کیک گردویی

مواد اولیه :
 



 تخم‌ مرغ
 
 سه عدد
 



 كره
 
 دو قاشق سوپخوري
 



 روغن و ارده
 
 از هر کدام نصف پيمانه
 



 بيكينگ‌ پودر
 
 يك قاشق چايخوري
 


 شيره انگور و گردو خرد شده
 
 از هر کدام يك پيمانه
 




وانيل
 
1/4 قاشق چايخوري
 

 



آرد
 
دو پيمانه
 


طرز تهيه:
اصولا كيك گردويي از آن دست شيريني‌هاي مقوي مي‌باشد كه وقتي ميل كنيد، انرژي‌تان چند برابر مي‌شود و ممكن است زورتان آنقدر زياد شود كه با مشت به ديوار بكوبيد، حالا حساب كنيد كه كيك گردويي را با ارده و شيره انگور ميل كنيد. انرژي‌تان مي‌شود صد برابر، ديگر كسي جلودارتان نيست، بگذريم.
ابتدا تخم‌مرغ‌ها را خوب هم مي‌زنيم تا حجيم شوند. سپس روغن و كره نرم‌شده در محيط را به آن اضافه كرده و هم مي‌زنيم. بعد شيره انگور و ارده را افزوده و به هم زدن ادامه مي‌دهيم. نيمي از گردو و وانيل را ريخته و در انتها آرد و بيكينگ‌پودر را الك كرده و با مواد كاملا مخلوط مي‌كنيم و در قالب چرب‌شده ريخته و روي آن نيمي ديگر از گردوها را مي‌ريزيم و در فر از قبل گرم‌شده با دماي 170 درجه سانتي‌گراد به مدت 40 الي 45 دقيقه قرار مي‌دهيم




درباره : آشپزی ,
برچسب ها : کیک گردویی , طرز تهیه ی کیک گردویی , روش پخت کیک گردویی , چگونه کیک گردویی درست کنیم , پخت انواع کیک گردویی ,
بازدید : 36
[ پنجشنبه 26 دي 1392 ] [ 15:58 ] [ نویسنده : رضا ] | نظرات ()
مطالب متفرقه
نظر بدهید
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی


.: Weblog Themes By BlackSkin :.